Project omschrijving

Evenement
Beveiliging

Betrouwbare en zorgvuldige beveiliging in Amsterdam

contact opnemen

Evenementen beveiligen in Amsterdam

Om de veiligheid van bezoekers en medewerkers tijdens evenementen te waarborgen is beveiliging van evenementen cruciaal.

Bij ISM Security Amsterdam bieden wij evenementen beveiliging in en rondom Amsterdam. Door het inzetten van de juiste beveiligers voor het specifieke evenement, kunt u rekenen op een soepel en goed verlopend evenement. Door de inzet van beveiliging wordt de kans op incidenten verkleind en kan de juiste hulp worden opgeroepen waar nodig.

Wij bieden security aan voor zowel kleine als grote evenementen. Denk hierbij aan bedrijfsevenementen maar ook aan festivals, congressen of sportevenementen. Voor de start van het evenement stellen wij een strak beveiligingsplan op. We luisteren goed naar uw wensen en  maken een risicoanalyse. U kunt zich bezighouden met andere zaken en zorgeloos genieten van het evenement.

Naast de veiligheid van de bezoeker van het evenement vinden wij het bij ISM Security Amsterdam ook belangrijk dat de bezoeker zich welkom voelt. Onze beveiligers stellen zich dan ook open op en zorgen voor een vriendelijke ontvangst. Zo dragen ze niet alleen bij aan een veilig maar ook aan een geslaagd evenement. Op deze manier zorgen wij voor een goede sfeer en een ordelijk verloop.

Onze beveiligers voor evenementen zijn goed opgeleid, vriendelijk en klantgericht. Zij krijgen voorafgaand aan het evenement een duidelijke briefing die aan de hand van uw wensen tot stand komt. Onze beveiligers zijn proactief en reageren adequaat op risicovolle situaties.

ISM Security Amsterdam bespreekt graag de mogelijkheden met u en stelt een op maat gemaakt beveiligingsplan voor u op. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op via 06 – 22 87 62 96 of info@ismsecurity.nl.

contact opnemen