Project omschrijving

Museum
Beveiliging

Betrouwbare en zorgvuldige beveiliging in Amsterdam

contact opnemen

Museum beveiliging in Amsterdam

Een museum is een plek met veel waarde, niet alleen prijswaarde maar ook culturele waarde.

Het is van belang dat musea goed worden beveiligd. In musea kunnen situaties voorkomen met een hoger risico met betrekking tot de veiligheid.

Zo kunnen staatshoofden of beroemdheden een bezoek brengen aan een bijzondere tentoonstelling of is het soms niet wenselijk dat een kunstwerk in een vitrine wordt geplaatst vanwege de beleving. Op dat soort momenten is professionele beveiliging en een vriendelijke en klantgerichte benadering van groot belang.

De beveiliging van een museum bestaat met name uit het voorkomen van diefstal of schade van kunstvoorwerpen, toegangscontrole en het weren van ongewenste bezoekers. Daarnaast kan een beveiliger ook hulp verlenen of vragen beantwoorden van bezoekers of hospitality taken uitvoeren.

Voor museumbeveiliging in Amsterdam kunt u goed bij ons terecht. Wij zorgen onder andere voor:

  • Professionele camerabeveiliging
  • Inbraakalarmen
  • Beveiligers

Middels bovenstaande maatregelen observeren wij de bezoekers en spreken we personen aan die afwijkend gedrag vertonen. Op die manier zorgen wij ervoor dat de bezoekers zich niet alleen veilig, maar ook welkom voelen in het museum.

ISM Security Amsterdam bespreekt met u graag de mogelijkheden wat betreft museumbeveiliging en stelt een op maat gemaakt beveiligingsplan voor u op. Hierbij houden wij rekening met de specifieke wensen en behoefte van het museum of m.b.t. een speciale tentoonstelling.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op via 06 – 22 87 62 96 of info@ismsecurity.

contact opnemen