Project omschrijving

Ziekenhuis
Beveiliging

Betrouwbare en zorgvuldige beveiliging in Amsterdam

contact opnemen

Ziekenhuis beveiliging

Een ziekenhuis is een plek met open toegang voor een groot aantal mensen. Zowel medewerkers, patiënten als bezoekers lopen constant  in en uit.

Het is daarom noodzakelijk dat deze plek goed toegankelijk maar ook veilig is. Het grote aantal mensen en de werkzaamheden in het gebouw vragen om een professionele beveiliging. Het is zeer wenselijk dat iedereen in een ziekenhuis zich veilig voelt.

Om alle medewerkers in het ziekenhuis ongehinderd hun werk te laten doen en zorg te laten verlenen, zorgt ISM Security Amsterdam voor een beveiliging die is afgestemd op het ziekenhuis. De beveiliging bestaat onder andere uit:

  • Toezicht op het gebouw
  • Het bewaken van het terrein
  • Het ingrijpen bij incidenten

Daarnaast is het ook van belang dat de beveiligers van een ziekenhuis in kunnen spelen op onverwachte situaties en een goede dosis geduld en empathie hebben.

De beveiligers die we inzetten voor ziekenhuis beveiliging worden hiervoor speciaal geselecteerd. Het beveiligen van een ziekenhuis vraagt namelijk om andere competenties dan reguliere beveiliging.

De ziekenhuis beveiligers zijn getraind om ongewenst gedrag te signaleren en kunnen problemen afhandelen zonder dat medewerkers of bezoekers hier last van hebben. Zo zijn zij voorbereid op ongewenste bezoekers maar ook op bezoekers of patiënten die plots hun gedrag veranderen door een ingrijpende gebeurtenis.

ISM Security Amsterdam bespreekt graag de mogelijkheden met u en stelt een op maat gemaakt beveiligingsplan voor u op. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op via 06 – 22 87 62 96 of info@ismsecurity.

contact opnemen