ISM Security
Amsterdam

De beste beveiliging voor elke situatie

Werkwijze

Beveiligingsbedrijf ISM Security in Amsterdam biedt de beste beveiliging voor elke gelegenheid. Afhankelijk van de situatie, locatie en doelgroep selecteren wij de juiste beveiligers. Op die manier zorgen wij voor betrouwbare en zorgvuldige beveiliging. De selectie van beveiligers maken wij aan de hand van een stappenplan, onze werkwijze is als volgt:

1. Analyse

Allereerst bespreken wij met u de voorkeuren en doelstellingen, brengen we een bezoek aan de desbetreffende locatie en doen we een risicoanalyse. Op basis van dit onderzoek maken wij een uitgebreide inschatting van de situatie en stellen wij een beveiligingsplan op. Deze delen wij met u, waarna eventuele wijzigingen of toevoegingen kunnen worden doorgevoerd.

2. Doelgroep

Wij maken een profiel van de doelgroep en gaan op zoek naar de juiste beveiligers voor de situatie. Hierbij letten wij bijvoorbeeld op het gedrag, de taal en de gebruiken van de doelgroep. Door hier geschikte beveiligers voor de selecteren, kan de beveiliging zo goed mogelijk worden uitgevoerd.

3. Beveiligen

Wij vinden het belangrijk dat procedures en scenario’s voor iedereen duidelijk zijn. Wij maken daarom goede afspraken met u over het beveiligingsniveau en de maatregelen. Om deze reden maken wij ook strikte afspraken met hulpdiensten zodat eventuele schade beperkt blijft.

4. Overdracht

Als het beveiligingsplan geheel naar uw wens is, implementeren we het plan en wordt alle relevante informatie gedeeld met de beveiligers. Zo weten zij wat ze kunnen verwachten en kunnen zij hun werk zo goed mogelijk uitvoeren.

ISM Security Amsterdam denkt met u mee en is daarmee zowel de raadgever als leverancier van de beveiliging voor uw bedrijf. Wij geven advies op maat en zoeken altijd naar de best mogelijke oplossing.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op via 06 – 22 87 62 96 of info@ismsecurity.nl.

contact opnemen

Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende takken van beveiliging: