+31854010588 info@ismsecurity.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

De beste beveiliging voor elke situatie

Onze werkwijze

Beveiligingsbedrijf ISM Security in Amsterdam biedt de beste beveiliging voor elke gelegenheid. Afhankelijk van de situatie, locatie en doelgroep selecteren wij de juiste beveiligers. Op die manier zorgen wij voor betrouwbare en zorgvuldige beveiliging. De selectie van beveiligers maken wij aan de hand van een stappenplan, onze werkwijze is als volgt:
ISM-beveiligingbedrijf-logo
1. Analyse
Allereerst bespreken wij met u de voorkeuren en doelstellingen, brengen we een bezoek aan de desbetreffende locatie en doen we een risicoanalyse. Op basis van dit onderzoek maken wij indien de opdracht erom vraagt een uitgebreide inschatting van de situatie en stellen wij een beveiligingsplan op Deze delen wij met u, waarna eventuele wijzigingen of toevoegingen kunnen worden doorgevoerd.
2. Doelgroep
Wij maken een profiel van de doelgroep en gaan op zoek naar de juiste beveiligers voor de situatie. Hierbij letten wij bijvoorbeeld op het gedrag, de taal en de gebruiken van de doelgroep. Door hier geschikte beveiligers voor de selecteren, kan de beveiliging zo goed mogelijk worden uitgevoerd.
3. Beveiliging
Wij vinden het belangrijk dat procedures en scenario’s voor iedereen duidelijk zijn. Wij maken daarom goede afspraken met u over het beveiligingsniveau en de maatregelen. Om deze reden maken wij ook strikte afspraken met hulpdiensten zodat eventuele schade beperkt blijft.
4. Overdracht
Als het beveiligingsplan geheel naar uw wens is, implementeren we het plan en wordt alle relevante informatie gedeeld met de beveiligers. Zo weten zij wat ze kunnen verwachten en kunnen zij hun werk zo goed mogelijk uitvoeren.
ISM-beveiliger

Wij geven advies op maat en zoeken altijd naar de best mogelijke oplossing.

ISM Security Amsterdam denkt met u mee en is daarmee zowel de raadgever als leverancier van de beveiliging voor uw bedrijf. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op via 06 – 22 87 62 96 of info@ismsecurity.nl.

Onze diensten

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende takken van beveiliging:
schiphol-beveiliging

Luchthaven beveiliging

ISM Security Amsterdam is ook inzetbaar voor luchtvaartbeveiliging. Vanwege het hoge risico van vluchten is beveiliging noodzakelijk. De beveiliging op een luchthaven is een apart segment binnen de beveiligingswereld.

ISM-beveiliger

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging zorgt ervoor dat uw organisatie wordt beveiligd tegen diefstal en vernieling. Dergelijke beveiliging heeft veel facetten en bestaat bijvoorbeeld uit het uitvoeren van toegangscontroles en  alarmopvolging, maar ook het bewaken van bedrijventerreinen. 

Mobiele surveillance

ISM Security biedt ook mobiele surveillance aan. Vraag naar de mogelijkheden.

High Risk Security

ISM Security biedt ook high risk security aan. Vraag naar de mogelijkheden.

ISM-logo

Kom jij ons team versterken?