+31854010588 info@ismsecurity.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

ISM Security | B2B

Mobiele
surveillance

Betrouwbare en zorgvuldige beveiliging in Amsterdam

magazijn beveiliging

Wat is mobiele surveillance?

Wie let er op jouw terrein of gebouw als iedereen naar huis is? Mobiele surveillance is een beveiligingsdienst waarbij gepatrouilleerd wordt in een pand of gebied. Deze patrouilles kunnen te voet of in een voertuig worden uitgevoerd en omvatten meestal het controleren op onregelmatigheden. Mobiele surveillance kan worden gebruikt om misdaad af te schrikken, of om te reageren op een misdrijf dat al is gepleegd.

Waarom mobiele surveillance?

Waarom mobiel toezicht? Adequate opvolging bij incidenten of calamiteiten is een essentieel onderdeel als het gaat om het bewaren van de veiligheid. Mobiele Surveillance is een geweldige manier om uw eigendommen en bezittingen in de gaten te houden terwijl u niet in de buurt bent. Zodoende verkleint u de kans op eventuele inbraken, berovingen of vernielingen.
object-beveiliging
lootsbeveiliging

Waarom ISM security jouw go to partner is voor mobiele surveillance

ISM Security is een regionaal beveiligingsbedrijf dat mobiele bewakingsdiensten aanbiedt aan verschillende sectoren, waaronder de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg, de sportbranche en de detailhandel. ISM Security is de perfecte oplossing voor al uw behoeften op het gebied van mobiele bewaking. Met onze mobiele surveillance bent u zeker van een effectieve en efficiënte afhandeling van alarmmeldingen. Veiligheid en zekerheid staat namelijk bij ons voorop.

Wat ISM Security aanbiedt op het gebied van mobiele surveillance

Onze beveiligers ontzorgen u graag op het gebied van mobiele surveillance. Onze mobiele bewakingsdiensten omvatten:

  • Beveiligings Patrouilles: preventief van aard om kwaadwillenden af te schrikken.
  • Openings- en sluitingsrondes: onze beveiligers openen en sluiten op alle mogelijke locaties en tijdstippen.
  • Controles op onregelmatigheden: alarmopvolging en-verificatie


ISM Security Amsterdam bespreekt graag de mogelijkheden met u en stelt een op maat gemaakt beveiligingsplan voor u op. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op via 06 – 22 87 62 96 of info@ismsecurity.nl .

lootsbeveiliging
ISM-logo

Kom jij ons team versterken?