+31854010588 info@ismsecurity.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

ISM Security | B2B

Luchthaven Beveiliging

Betrouwbare en zorgvuldige beveiliging in Amsterdam

schiphol beveilging

Luchthaven beveiliging

ISM Security Amsterdam is ook inzetbaar voor luchthavenbeveiliging. Vanwege het hoge risico van vluchten is beveiliging noodzakelijk. De beveiliging op een luchthaven is een apart segment binnen de beveiligingswereld. De luchthaven is een kwetsbare plek die een goede regelgeving vereist. Op Schiphol vertrekken dagelijks duizenden passagiers, daarnaast is het ook een belangrijk knooppunt voor treinverkeer. Een zorgvuldige en betrouwbare beveiliging is hier van groot belang.

object-beveiliging
object-beveiliging

Onder luchthavenbeveiliging verstaan wij het beveiligen van passagiers, bagage en vliegtuigen. Denk hierbij aan het scannen van de ruim- en handbagage, het controleren van legitimatiebewijzen en een pasjescontrole.
Voor vluchten met een verhoogd risico worden extra beveiligers ingezet om verdachte personen op te merken en controleren. Ook kunnen wij ondersteuning bieden bij het opstellen van een risicoanalyse en beveiligingsplan. Op deze manier kunnen zowel de passagiers als bagage op een vriendelijke doch doeltreffende manier worden beveiligd.

Voor de inzet van luchthavenbeveiliging worden de juiste beveiligers geselecteerd. Op luchthavens zijn goed opgeleide professionals van belang. Bij ISM Security Amsterdam vinden we het belangrijk dat zij vriendelijk en klantgericht zijn.

Wij zorgen ervoor dat er geen sprake is van onnodig oponthoud en een goede doorstroom van passagiers wordt bevorderd zonder in te leveren op de kwaliteit van de veiligheid.

ISM Security Amsterdam bespreekt graag de mogelijkheden met u en stelt een op maat gemaakt beveiligingsplan voor u op. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op via 06 – 22 87 62 96 of info@ismsecurity.

luchtvaart-beveiliging
ISM-logo

Kom jij ons team versterken?