+31854010588 info@ismsecurity.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

ISM Security | B2B

Object
Beveiliging

Betrouwbare en zorgvuldige beveiliging in Amsterdam

magazijn beveiliging

Objecten beveiligen in Amsterdam

ISM Security Amsterdam biedt de beste beveiliging voor uw organisatie door middel van objectbeveiliging.

Objectbeveiliging zorgt ervoor dat uw organisatie wordt beveiligd tegen diefstal en vernieling. Dergelijke beveiliging heeft veel facetten en bestaat bijvoorbeeld uit het uitvoeren van toegangscontroles, alarmopvolging, controle- en sluitrondes maar ook het bewaken van industrie- en bedrijventerreinen.

object-beveiliging
lootsbeveiliging
  • In veel organisaties – zoals kantoorpanden, winkels of zorginstellingen – komen er elke dag veel mensen in en uit. Dit kunnen zowel medewerkers, gewenste bezoekers als ongewenste bezoekers zijn. Hierdoor is het soms lastig om de veiligheid te waarborgen.

 

Beveiliging van ISM Security Amsterdam is hiervoor een goede oplossing en verzekert uw organisatie van permanente en professionele beveiliging. Tevens kan de bewaker worden ingezet om gasten te ontvangen en tegelijkertijd portier- of receptiediensten te draaien.

Een andere optie is om beveiliging in te zetten op industrie- of bedrijventerreinen. Deze zijn ‘s nachts vaak leeg en verlaten waardoor diefstal op de loer ligt. Door de inzet van beveiliging kan dit worden voorkomen en worden terreinen gecontroleerd op verdachte personen en voertuigen. Onze beveiligers weten als geen ander wat er moet gebeuren wanneer er zich een onveilige situatie voordoet.

Met objectbeveiliging creëert u een veilige werkomgeving en bent u zeker van een prettige sfeer voor zowel uw medewerkers als bezoekers. Op basis van de situatie van uw organisatie en omstandigheden selecteren wij de juiste beveiligers. Zo bent u zeker van beveiliging die past bij wat u als organisatie wilt uitstralen. Voor objectbeveiliging in Amsterdam staan onze beveiligers 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.

ISM Security Amsterdam bespreekt graag de mogelijkheden met u en stelt een op maat gemaakt beveiligingsplan voor u op. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op via 06 – 22 87 62 96 of info@ismsecurity.

lootsbeveiliging
ISM-logo

Kom jij ons team versterken?