+31854010588 info@ismsecurity.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

ISM Security | B2B

High Risk
Security

Betrouwbare en zorgvuldige beveiliging in Amsterdam

magazijn beveiliging

Wat is High Risk Security?

Tegenwoordig, in het huidige politieke en sociale klimaat, is er steeds vaker sprake van omstandigheden die hoog risico beveiliging vereisen. High Risk Security heeft betrekking op het beveiligen van locaties met een hoog risico. Hierbij is het uiteindelijke doel ervoor zorgen dat gasten zich veilig op een bepaalde locatie kunnen begeven.

Waarom High Risk Beveiliging?

Waarom High Risk Beveiliging? Bij ISM Security begrijpen we dat niet alle beveiligings behoeften hetzelfde zijn. Daarom bieden we High Risk Security-diensten aan onze klanten die een hoger beveiligingsniveau nodig hebben. Met High Risk Security kunt u er zeker van zijn dat uw gasten en eigendommen veilig zijn.
object-beveiliging
lootsbeveiliging

Wat ISM Security aanbiedt op het gebied van High Risk Security

ISM Security is een veiligheidsorganisatie die zich richt op hoog risico beveiliging. Wij zorgen voor beveiliging voor onze opdrachtgevers door gasten te verwelkomen en wegwijs te maken, het pand te openen en te sluiten en preventieve, brand- en sluitingsrondes te lopen. Ook zijn wij verantwoordelijk voor het bieden van beveiliging bij risicovolle evenementen. Ons team bestaat uit ervaren mensen die goed kunnen inspelen op onveilige en risicovolle situaties. Zodoende zijn wij in staat beveiligers te leveren die uitermate geschikt zijn om in deze hoog risico situaties te werken.

Wat ISM Security aanbiedt op het gebied van High Risk Security

Onze beveiligers ontzorgen u graag op het gebied van High Risk Security. Onze diensten omvatten:

  • Het ontvangen en informeren van gasten.
  • Het openen en sluiten van het pand.
  • Het uitvoeren van preventieve, brand- en sluitingsrondes.


ISM Security Amsterdam bespreekt graag de mogelijkheden met u en stelt een op maat gemaakt beveiligingsplan voor u op. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op via 06 – 22 87 62 96 of info@ismsecurity.nl .

lootsbeveiliging
ISM-logo

Kom jij ons team versterken?